Formålet med rådgivningen er at hjælpe dem som ønsker individuel vejledning eller som ikke har tid til at læse bogen og artiklerne på eksemfri.dk.


Der tages udgangspunkt i de erfaringer og metoder, som jeg beskriver i bogen Eczema Healing Guide.

  • Gennemgang af kost, baderutiner, hudpleje og adfærd for at identificere elementer, som kan have negativ indflydelse på følsom hud.
  • Vidensopbygning, så du opnår en bedre forståelse af samspillet mellem kosten, vores adfærd og personlig hudpleje.
  • Mentale teknikker, som er vigtige i den indledende fase, men som samtidig er med til at skabe nye, sunde og ikke mindst varige vaner.
  • Rådgivning før lægebesøg, så du er bedre klædt på til at stille de rigtige spørgsmål i den begrænsede tid der er til konsultationen.

Det er vigtigt at du er forberedt på forandring. Eksem forsvinder ikke ved at lave små justeringer her og der. Det kræver at man er klar til at ændre problematiske vaner og har viljen til at sige nej til de ting som kan udløse eksemudbrud. Hellere et nej for meget, end ét for lidt.

Min tilgang til eksemhåndtering er basal og lavpraktisk, men effektiv. Den kræver ikke at du køber dyre specialcremer eller andre “quick-fix”-remedier, og derfor vil de fleste opleve en besparelse på denne konto. Du har formodentlig allerede de elementer i dit husholdning, som vi skal bruge for at komme godt fra start.


Timepris: 750 kr